Let the fun beGin!

Gastronomische kwaliteit met geurige aroma’s, kruidachtige smaken, bitterzoet en intens. Als je van gin houdt drink je deze! Exclusief in Nederland, een smaaksensatie voor elke gin liefhebber! €47,50 Bestel

SELECTED BY: FRED MUSTERT

Terug
Bestellen

Van 30 juli tot en met 9 augustus zijn wij gesloten. Bestellingen worden vanaf 10 augustus weer verzonden. 

 

LET THE FUN BEGIN!

Op doorreis in Spanje, heb ik deze gin van NUT ontdekt.
​Gastronomische kwaliteit met geurige aroma’s, kruidachtige smaken, bitterzoet en intens.
Als je van gin houdt drink je deze!

Door gedroogd citrusfruit toe te voegen aan de gin-tonic, zal een explosie van smaken je mond bereiken.

De gin verandert in een prachtige paarse kleur door de combinatie met tonic of citrus.                         

Exclusief in Nederland, een smaaksensatie voor elke gin liefhebber!

Tip! Heerlijk in combinatie met de voortreffelijke tonic van London Essence. 

Ook in grotere aantallen te bestellen als relatiegeschenk.

FRED'S GIFTBOX

GEVEN IS NET ZO LEUK ALS KRIJGEN Dan is de kadobox van Restaurant Fred het perfecte kado. Van champagne tot en met de koffie met friandises: met onze alles-alles-alles-in-één kadobox weet u exact waar u aan toe bent. De platinum box voor de ultieme FRED beleving BekijkBekijk

Terug

De platinum box voor de ultieme FRED beleving

  • Een avond bij **Restaurant Fred voor 2 personen inclusief:
  • Champagne
  • Signatuur menu met 6 gerechten
  • Bijpassende wijnen
  • Water
  • Koffie met friandises
  • Prijs: €549,-
Bestellen

FRED'S CHOICE IN RED

Een van de mooiste wijnbouwgebieden van Italie blijft Toscane. Daar waar schitterende Chianti Classico’s en Vino di Tavola’s gemaakt worden ligt een klein plaatsje genaamd Ama. Hier bevindt zich het befaamde Castello di Ama, een schitterend wijnlandgoed waar evenmooie wijnen gemaakt worden zoals bijvoorbeeld deze Haiku. Haiku is Japanse dichtkunst, niet meer dan drie regels. Veel te weinig regels natuurlijk om deze wijn te beschrijven. In zijn geur: Vol met zwarte kersen, kruidnagel en leder. In smaak: Zwartrood fruit, jeneverbes, vanille en elegante zuren. Oftewel een geweldig glas wijn! Prijs €39,95 Bestel

SELECTED BY: Maitre AXEL ROSIER

Terug
Bestellen

Van 30 juli tot en met 9 augustus zijn wij gesloten. Bestellingen worden vanaf 10 augustus weer verzonden. 

Een van de mooiste wijnbouwgebieden van Italie blijft Toscane. Daar waar schitterende Chianti Classico’s en Vino di Tavola’s gemaakt worden ligt een klein plaatsje genaamd Ama.

Hier bevindt zich het befaamde Castello di Ama, een schitterend wijnlandgoed waar evenmooie wijnen gemaakt worden zoals bijvoorbeeld deze Haiku. Haiku is Japanse dichtkunst, niet meer dan drie regels. Veel te weinig regels natuurlijk om deze wijn te beschrijven.

In zijn geur: Vol met zwarte kersen, kruidnagel en leder.
In smaak: Zwartrood fruit, jeneverbes, vanille en elegante zuren.

Oftewel een geweldig glas wijn!

FRED'S CHOICE IN SPARKLING

Onze huischampagne, waar we uiteraard met gepaste trots ambassadeur van mogen zijn. Deze mag natuurlijk in deze 1ste uitgave niet overgeslagen worden. Frisse stijl, plezierige mousse. Tikje appel, vers geroosterd brioche en een zachte afdronk met citrus. Dat is de omschrijving van deze zeer aangename Champagne. 1 van de oudste en nog steeds in familie bezit zijnde grote huizen die de Champagne rijk is. Juist iets boven de plaats Epernay gelegen, gebruikt men een strenge selectie van de druiven chardonnay, pinot noir en pinot meunier. Prijs €47,50 Bestel

SELECTED BY: Maitre AXEL ROSIER

Terug
Bestellen

Van 30 juli tot en met 9 augustus zijn wij gesloten. Bestellingen worden vanaf 10 augustus weer verzonden.

Onze huischampagne, waar we uiteraard met gepaste trots ambassadeur van mogen zijn.
Deze mag natuurlijk in deze 1ste uitgave niet overgeslagen worden.
Frisse stijl, plezierige mousse. Tikje appel, vers geroosterd brioche en een zachte afdronk met citrus.
Dat is de omschrijving van deze zeer aangename champagne. 1 van de oudste en nog steeds in familie bezit zijnde grote huizen die de champagne rijk is.
Juist iets boven de plaats Epernay gelegen, gebruikt men een strenge selectie van de druiven chardonnay, pinot noir en pinot meunier.

FRED'S CHOICE IN WHITE

Waar iets kleins groots in kan zijn! Twee broers, begonnen op een plek waar niemand het voor mogelijk hield om wijn te maken durfden het aan om hier iets fantastisch te creëren. Beide broers hebben het wijnmakersvak met de paplepel ingegoten gekregen. Hun vader heeft iets noordelijker een prachtige wijngaard. We gaan naar het meest zuidelijke gedeelte van Zuid Afrika, de Hemel en Aarde Vallei. Na diverse stages in Zuid Afrika en de Bourgogne maken zij nu zelf wijn en staan hun Chardonnays en Pinot Noirs op menig wijnkaart tussen de andere grote namen in. Deze Chardonnay, mooi geconcentreerd en zeer goed in balans. In de geur iets van limoen, grapefruit, perzik en nectarines. De smaak, elegant, fris en aangenaam! Prijs €24,50 Bestel

SELECTED BY: Maitre AXEL ROSIER

Terug
Bestellen

Van 30 juli tot en met 9 augustus zijn wij gesloten. Bestellingen worden vanaf 10 augustus weer verzonden. 

Waar iets kleins grootst in kan zijn!

Twee broers, begonnen op een plek waar niemand het voor mogelijk hield om wijn te maken durfden het aan om hier iets fantastisch te creëren.

Beide broers hebben het wijnmakersvak met de paplepel ingegoten gekregen. Hun vader heeft iets noordelijker een prachtige wijngaard.
We gaan naar het meest zuidelijke gedeelte van Zuid Afrika, de Hemel en Aarde Vallei.
Na diverse stages in Zuid Afrika ne de Bourgogne maken zij nu zelf wijn en staan hun Chardonnays en Pinot Noirs op menig wijnkaart tussen de andere grote namen in.
Deze Chgardonnay, mooi geconcentreerd en zeer goed in balans. In de geur iets van limoen, grapefruit, perzik en nectarines.
De smaak, elegant, fris en aangenaam!

FRED'S CHOICE FOR A 3SOME

Wie wil er niet van a tot z verwend worden? Alle 3 de wijnen in 1 pakket, niet alleen mooi om zelf te houden maar ook een heel fijn kado! Je kan er zo een heel menu omheen maken en je avond is geslaagd! €105,00 Bestel

SELECTED BY: Maitre AXEL ROSIER

Terug
Bestellen

Van 30 juli tot en met 9 augustus zijn wij gesloten. Bestellingen worden vanaf 10 augustus weer verzonden. 

Wie wil er niet van a tot z gepamperd worden? Alle 3 de wijnen in 1 pakket, niet alleen tof om zelf te houden maar ook een heel fijn kado!

Je kan er zo een heel menu omheen maken en je avond is geslaagd!