ULTIMATE WINE PACKAGE
ULTIMATE WINE PACKAGE
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €125,00
Excl. BTW:€103,31

Een selectie van onze sommeliers gecombineerd in dit pakket. Drie eigentijdse wijnen met zorg geselecteerd die een grote glimlach op het smaakpallet en je gezicht zullen toveren!

Champagne Duménil ”Cuvée Amour”, Frankrijk

Deze cuvée is verrassend fruitig dankzij de verleidelijke aroma’s van de Pinot Meunier en de noblesse van de Pinot Noir. Voor deze Blanc de Noirs kiezen de wijnmakers van Dumenil enkel de beste cuvées met een fris karakter en dat schenkt deze champagne zijn extreme frisheid.

Weingut Tement “Kalk und Kreide” Sauvignon Blanc, Oostenrijk

Misschien wel dé meest begeerde biologische top wijnproducent uit de Südsteiermark. De wijnstokken zijn voornamelijk geworteld op minerale kalkbodems. Hier worden prachtige Sauvignon’s gemaakt die een heel zuivere en pure stijl laten zien.

Veraton de Alto Moncayo, Spanje

Garnacha druif. Deze wijn wordt met zoveel zorg gemaakt dat aan de ene kant de kracht naar voren komt en aan de andere kant juist de balans tussen fruit en elegantie naar voren komt. De wijn rijpt ongeveer 16 maanden op Amerikaans en Frans eiken. Dit zorgt ervoor dat de wijn prachtig combineerbaar zijn met tal van gerechten uit de oven, de pan en ja…zelfs bij de barbecue steel je hiermee de show.