Retourbeleid

Retour- en omruilbeleid

Hartelijk dank voor uw aankoop bij WIJNFRED. Bent u onverhoopt niet tevreden en wilt u de aankoop ruilen of retourneren? Artikelen kunnen bij ons geruild worden of u kunt uw geld teruggestort krijgen.

Neem contact met ons op via telefoonnummer 010-2120110 of stuur een email naar info@wijnfred.nl. Zodra wij uw verzoek tot retourneren hebben ontvangen krijgt u direct een retourformulier van ons.

Adres voor retourzendingen 
WIJNFRED
Oostmaaslaan 31 A/B
3021 NP Rotterdam
Nederland

Retourneren van de aankoop
Het te ruilen of te retourneren artikel moet binnen 14 dagen na de dag van aankoop door ons ontvangen zijn. Een beschadigd artikel dient binnen 7 dagen geretourneerd te worden. Het staat WIJNFRED vrij om artikelen die buiten de bovengenoemde termijn worden geretourneerd niet te accepteren.

Retourneren en/of ruilen van een pakket binnen de Europese Unie is de eerste keer gratis. Voor elke volgende retour- en of ruilzending binnen dezelfde bestelling zullen extra kosten in rekening gebracht worden. Als de klant besluit het pakket te retourneren op een andere manier, dan moeten alle verzendkosten met betrekking tot het retourneren van het pakket aan WIJNFRED vooraf betaald worden. Houd er rekening mee dat internationale douaneheffingen en omzetbelastingen voor verzendingen buiten de EU niet worden vergoed.

Wij accepteren alleen retourzendingen van goederen die via deze website zijn gekocht. Verpak en verzegel het retourartikel zorgvuldig, indien mogelijk in de originele verpakking. Wij raden aan om de retourzending via een transporteur te versturen die een zogenaamd trackingnummer verstrekt, zodat u zeker weet dat de zending niet verloren gaat. Voor geretourneerde artikelen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Terugbetaling
Na ontvangst van uw pakket wordt de terugbetaling binnen 10 werkdagen door ons verwerkt. Het bedrag van alle onbeschadigde, correct geretourneerde artikelen wordt gecrediteerd op de creditcard of bankrekening van de oorspronkelijke koper. Hierbij wordt gebruikgemaakt van het originele betalingsformulier. Houd er rekening mee dat uw bank enkele dagen nodig kan hebben om de transactie te verwerken.

Wij kunnen nooit méér vergoeden dan de aankoopprijs van het artikel. Internationale douaneheffingen en omzetbelastingen voor verzendingen buiten de EU kunnen niet worden vergoed.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via telefoonnummer 010-2120110 of door een email te sturen naar info@wijnfred.nl.

 

WIJNFRED behoudt zich het recht voor om het beleid zoals vermeld op deze pagina te wijzigen indien de toepasselijke wetgeving wordt gewijzigd.